Privathjælp

Renes cykelbiks

Uddannet cykelmekaniker. Så trænger din cykel til en kærlig hånd, så giv mig et kald.

Tlf. 42168086

Virksomheder

alfanova

Konsulenthus, der arbejder med IT – både undervisning og formidling af Scrum og agile arbejdsmetoder samt udvikling af software.

 

Vi sætter strøm til din messe. Det skaber en ekstra salgskanal for udstillerne og forlænger messens åbningstid for de besøgende

UdstillerGuide.dk

Bøgebladet - privat pasningsordning

Vi bor lidt uden for byskiltet og elsker at være omringet af markerne.
Vi har vores eget lille hus, som er fyldt med omsorg, ro, natur og god mad. Vi elsker udeliv, ture ud af huset, kreative udfoldelser, cykelture i ladcyklen, skoven i baghaven og tid til egen udvikling og leg. Her er højt til loftet og vi elsker at lave sjov og ballade.

Kontaktoplysninger:
Anja Gravers Høholt
Klapskovvej 6
8382 Hinnerup
E-mail: [email protected]
Tlf: 30262747

Arkitektfirmaet dithus.dk

Få personlig og kompetent rådgivning til netop dit byggeri.

Mottoet er som udgangspunkt “keep it simple” forstået på den måde, at mange i byggebranchen gør, tingene langt mere omstændeligt og kompliceret end det faktisk er. dithus.dk vil derfor forsøge at holde tingene på et plan, så også du, som en “ikke fagperson” kan følge og forstå processerne bag de ting der skal til, for at gennemføre en succesfuld byggesag.

dithus.dk er certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Bygherrerådgivning / Byggerådgivning

dithus.dk kan være en rigtig god partner at have med gennem processen, uanset om du er en privat bygherre eller erhvervs- bygherre / entreprenør.

dithus.dk samarbejder selvfølgelig med faste kompetente ingeniører, energirådgivere, alle faggrupper af håndværkere, gartner og anlægsvirksomhed etc. som alle gerne vil bistå hvis der skulle være behov for dette.

www.dithus.dk

Frode Laursen

Frode Laursen blev stiftet i Vitten og har eksisteret i 75 år, hvor vi er vokset fra lokal transportør til international transport- og logistikvirksomhed. I dag er vi til stede i 5 lande, hvor vi er 1.700 medarbejdere og har 628.000 m2 lager og 1.750 trailere. Vores fokus ligger på FMCG, byggematerialer, recyling og farligt gods.

Homatic Engineering A/S

Homatic Engineering A/S blev stiftet i 1993 og er i dag en konsulentvirksomhed, der tilbyder konsulentydelser inden for hele paletten af R&D-området til virksomheder, som udvikler produkter med embedded teknologi og automation. Homatic benytter sig af en forretningsmodel, hvor konsulentydelser sælges på timebasis i stedet for fastpris in-house udviklingsprojekter. Grundlæggende er målet at tilføre den rigtige ressource til et udviklingsprojekt.

Se www.homatic.dk

Railmonitor ApS

Railmonitor ApS blev stiftet i 2015 og er en teknologivirksomhed, der tilbyder tilstandsmonitorering og beslutningsstøtte til forudsigende vedligehold af jernbaneinfrastruktur til kunde-segmenterne jernbaneentreprenører, jernbaneinfrastrukturejere og sporskiftefabrikanter og sælger i dag sine løsninger i 9 lande. Railmonitor benytter sig af en forretningsmodel, hvor servicen leveres på abonnementsbasis.

Se www.railmonitor.dk

 

Smageklubben

Smageklubben er kommunens ældste vinfirma med mere end 25 år på bagen. Egenimport af vine samt et stort udvalg af spiritus samt en kæmpe afdeling med barudstyr. Vi har reelle priser på vores produkter. Du kan altid smage på spiritussen inden du køber.

Sprog&Leg

Sprog&Leg er drevet af en brændende interesse for børns sprog, leg og læring, der udspringer af en dyb faglig viden om, hvordan børn lærer og udvikler sig, ikke mindst sprogligt, i deres allertidligste leveår.

Som mennesker lærer vi hele livet… og hos Sprog&Leg mener vi, at livets vigtigste ”skoleår” ligger i alderen 0-6 år.

Vitten Grafisk

Vitten Grafisk ApS er et grafisk firma der løser alle opgaven fra visitkort, brochurere, skilte, klistermærker, print – og meget andet. Kontakt og hør om vi kan løse opgaven for dig – og det kan vi og har gjort det siden 1979.

Har du en virksomhed i Vitten? Og vil du gerne være på denne side?

Så kontakt os på [email protected]