Nyt fra bestyrelsen

jun 11, 2023 | Forside-nyheder, Nyt fra bestyrelsen

I slutningen af maj holdt VBF deres første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. På dagordenen var både planlægning af sankthans og arbejdsdage, men også andre emner.

Sankthans afholdes fredag d. 23.06, hvis der ikke er afbrændingsforbud. Vi starter med aktiviteter for børnene kl. 17 og fra kl. 18 er det muligt at grille medbragt kød og spise sin medbragte mad sammen med alle os andre. Bålet tændes kl. 19.30, så håber vi at alle børnefamilier også kan deltage.

Arbejdsdage er planlagt til at være lørdag d. 24.06 og d. 02.09 fra kl. 9 til ca. 15. Vi starter med et rundstykke og en kop kaffe og håber at mange har lyst til at dukke op i løbet af dagen og give et nap med.
Tilmelding til arbejdsdage foregår ved at sende en sms til Jørgen på 25 59 45 02. Tilmelding er nødvendig, så vi kan købe de rigtige mængder mad og drikke.

Bestyrelsen har arbejdet for at få lukket Toftkærvej for tung trafik og efter dialog med Frode Laursen og Lyngås landsbyrådsrepræsentant er forslaget nu sendt til godkendelse hos Favrskov Kommune.

Vi vil redigere vores folder om VBF, så den kan blive delt ud i byen igen, specielt til nytilflyttere, så de ved at vi eksisterer.

Næste skridt ift. ny legeplads ved forsmalingshuset er at komme i gang med fondsansøgninger. Hvis der er nogle i byen der har erfaring med det og gerne vil hjælpe os videre med den opgave, må I meget gerne henvende jer. 

Vi ses til sankthans – se mere om det her