Vil du være med til at skabe et fællesskab i en levende by?

mar 22, 2022 | Forside-nyheder

De seneste par år har ikke været, som vi havde håbet. Vi har ikke kunnet arrangere fællesspisninger, fastelavn og sankthans, som vi plejer. Heldigvis lykkedes det os at få sunget Luciasang i forsamlingshuset og i samarbejde med menighedsrådet, sang vi julen ind i kirken. Nu ser vi frem til, at vi forhåbentlig kan få stablet masser […]

De seneste par år har ikke været, som vi havde håbet. Vi har ikke kunnet arrangere fællesspisninger, fastelavn og sankthans, som vi plejer. Heldigvis lykkedes det os at få sunget Luciasang i forsamlingshuset og i samarbejde med menighedsrådet, sang vi julen ind i kirken. 
Nu ser vi frem til, at vi forhåbentlig kan få stablet masser af spændende tiltag på benene for alle os, der bor i Vitten.  

Corona eller ej, vi bruger tid og penge på at vedligeholde legepladsen, området omkring forsamlingshuset og boldbanen sammen med Hushjælpen og andre frivillige. Det er VBF, der sørger for at hjemmesiden bliver opdateret, og vi bidrager til stort og småt i byen.

Derfor håber vi, at du igen vil være med til at støtte os økonomisk, så vi kan være et godt sted at bo med et samlingspunkt, der giver liv og aktivitet i vores by.

Det næste, vi lægger kræfter i, er forbedringer af legepladsen. Vi vil gerne lave et mere varieret område for både børn og voksne.

Et medlemskab af Vitten Borgerforening og forsamlingshus (VBF) giver dig:

  • Indflydelse på, hvad forsamlingshuset kan bruges til.
  • Information på mailliste et par dage før, det kommer på Facebook-gruppen og hjemmesiden.
  • Gratis mad til generalforsamlingen.


Når du er medlem af VBF, er du med i et fællesskab, der ønsker at skabe en levende by. 

Prisen for et medlemskab er 200 kroner pr år. Medlemskabet er personligt, og vi håber, at alle over 18 år i husstanden har lyst til at melde sig ind.

Vil du være medlem, så meld dig ind her: