Så er der kalknuser!

mar 9, 2022 | Forside-nyheder

Du har måske set vores indlæg om, at vi havde fået en Kalkknuser på prøve. Den er nu blevet en fast installation i vandværket, da tilbagemeldinger været meget positive. Nogen har dog ikke oplevet nogen ændring, men flest havde lagt mærke til, at kalken sad dårligere fast og var nemmere at få af eks. vandhaner. […]

Du har måske set vores indlæg om, at vi havde fået en Kalkknuser på prøve. Den er nu blevet en fast installation i vandværket, da tilbagemeldinger været meget positive. Nogen har dog ikke oplevet nogen ændring, men flest havde lagt mærke til, at kalken sad dårligere fast og var nemmere at få af eks. vandhaner.

Og så har vores helt egen vandværks-kasserer lavet et lille fint forsøg: Han havde en flaske gammelt vand stående fra før kalkknuseren blev installeret. Han tog det vand og noget frisk kalkknust-vand og kogte det ind. Resultatet taler for sig selv 🙂

Uden kalkknuser: Kalken sad fast og var vanskelig at få af.

Med kalkknuser: Kalken var væk med en klud.

Vi håber, at I bliver glad for kalk, der er nem at fjerne og ikke sidder nær så godt fast i vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskinen og så videre.