Information vedrørende pudebump i Vitten

maj 14, 2019 | Forside-nyheder, Uncategorized

Trafik og Veje er nu klar til at der kan laves fartdæmpende foranstaltninger som pude-bump på Vittenvej i Vitten. Der er sat 2 dage af til arbejdet. I den forbindelse vil vejen blive spærret for gennemkørsel: mandag 20. maj 2019 og tirsdag 21. maj 2019 Begge dage vil Vittenvej vil være spærret for gennemkørsel i […]

Trafik og Veje er nu klar til at der kan laves fartdæmpende foranstaltninger som pude-bump på Vittenvej i Vitten. Der er sat 2 dage af til arbejdet. I den forbindelse vil vejen blive spærret for gennemkørsel:

mandag 20. maj 2019 og tirsdag 21. maj 2019

Begge dage vil Vittenvej vil være spærret for gennemkørsel i tidsrummet kl. 7:00-19:00 på følgende strækninger:

  • Fra Tørvevej til Frode Laursen
  • Fra forsamlingshuset til Ruholmsvej

Beboere langs Vittenvej i Vitten bedes desuden i ovennævnte tidsrum ikke parkere på vejen. Hermed vil entreprenøren kunne arbejde hurtigere og mere problemfrit. Dervil fortsat være mulighed for at passere arbejdet, men på entreprenørens præmis-ser. Dvs. busser og beboere kan køre forbi arbejdet, men skal være opmærksom på at der kan opstå lidt forsinkelser i den forbindelse. For at gøre entreprenørens arbejde lettere kan man med fordel vælge at køre alternative ruter. Jo færre der har behov for at køre igennem vejarbejdet, jo hurtigere kan arbejdet foregå.

Selvom arbejdet er sat til at strække sig over to dage, vil entreprenøren forsøge at fær-diggøre pudebumpene på den første dag, hvorved dag 2 vil være til det sidste finish som at lave skaktern på bumpene.

Det vil kun være vejret der kan forhindre pudebumpene i at blive helt færdige.