Løberuter

nov 5, 2012 | Artikler

Rute 1 Link: http://www.endomondo.com/routes/53877764 2,1 km Kort men intensiv rute, der med 2 jævne stigninger kan få pulsen op hos de fleste. Der kan ligge meget vand på dele af ruten, når det har regnet meget. Kan ikke anbefales november til marts af samme årsag. Rute 2 Link: http://www.endomondo.com/routes/105313114 3,8 km God rute med kun […]
Rute 1
2,1 km
Kort men intensiv rute, der med 2 jævne stigninger kan få pulsen op hos de fleste.
Der kan ligge meget vand på dele af ruten, når det har regnet meget. Kan ikke anbefales november til marts af samme årsag.

Rute 2
3,8 km
God rute med kun en enkelt stigning. Godt rutevalg til tempotræning eller for begyndere, hvis man ikke er klar til alt for mange stigninger endnu.
Dele af ruten kan være våd/fedtet i vinterhalvåret.

Rute 3
17,86 km
God lang tur. En behagelig lang tur, som kan løbes hele året. Perfekt til marathon eller halvmarathon træning. Hvis man løber med uret rundt, er ruten perfekt at løbe i vestenvind, da man får læ fra vinden i skoven, og medvind hjem.
Ruten kan også cykles, men kan ikke anbefales på en racercykel.

Rute 4
5,5km
God distance for mange, både gående og løbende. Ruten tager en forbi de fire skovfogeder såvel som den gamle eg. Lækker rute med et par gode stigninger, der kan få pulsen op.
Kan løbes hele året.

Rute 5
6,9km
Dejlig sommerrute med forskelligt underlag. Thyrasbrøndvej kan dog ikke anbefales at løbe i vinterhalvåret. Er man mere til gåture, er det en virkelig flot rute som kan gennemførs gående året rundt.