Kom med til ordkunst-salon i Lerbjerg kun 10 minutter fra Vitten

feb 17, 2023 | Forside-nyheder

Kan du lide at skrive? Måske har du engang skrevet et digt, en sang eller måske dagbog? Eller måske skriver du ikke selv men glædes over noget, andre har skrevet? Jeg husker selv følelsen, når min far har skrevet digte til mig med humor og en undertone af alvor hele vejen op igennem alle de […]

Kan du lide at skrive? Måske har du engang skrevet et digt, en sang eller måske dagbog? Eller måske skriver du ikke selv men glædes over noget, andre har skrevet? Jeg husker selv følelsen, når min far har skrevet digte til mig med humor og en undertone af alvor hele vejen op igennem alle de store mærkedage i mit liv. Men også bare et lille digt om rod, han skrev til mig som et forsøg på lidt alternativ opdragelse, da jeg var barn. Digtet har jeg stadig. Og måske er jeg blevet et lidt mindre rodehoved, måske ikke. Pointen er, at det skrevne ord, digte og poesien KAN noget.

Hvis du også synes det, så kom med til Ellelyst, Lerbjergvej 32, 8370 Hadsten, onsdag den 22. februar kl. 19-21, hvor vi vil snakke om, hvad dette særlige noget er. Du har mulighed for blot at være med og lytte til oplæsninger og samtaler på tværs af rummet. Men vi bestræber os på at skabe et trygt rum, hvor alle har mulighed for at byde ind, når vi taler om poesiens betydning for os. Ikke kun på det store forkromede plan men også på mikroniveau inde i dig og mig.

Du bliver taget trygt igennem aftenen af Anne Lindhard og undertegnede, der skyder dialogen i gang med vores egne poetiske indslag, der kan rumme lidt af hvert fra digte med et læringsbudskab eller et politisk budskab til festsange, fødselsdagsdigte og venindedigte m.m.

Og hvis du også selv har lyst til at være aktivt med, opfordrer vi dig til at medbringe din egen lille tekst – det kan være noget du selv har skrevet eller dit yndlingsdigt eller noget helt tredje – som du får mulighed for at læse højt. Du behøver ikke bestemme dig for at læse det op før på aftenen, hvor vi som aftenens ‘toastmasters’ vil forsøge at koordinerer indslagene.

Endelig vil du blive introduceret til en sjov og anderledes måde at lege med ord og æstetik, så du med lette greb kan skabe dine egne digte og visuelle udtryk. Det kan du læse mere om i linket nedenfor.

Alt i alt vil aftenen byde på hygge, samtale og passion omkring poesien og det skrevne ord. Og for at fuldende aftenen, vil du kunne købe en kop kaffe eller te og lidt sødt i den hyggelige café på Ellelyst.

Mange hilsner fra Anne og Katja

Køb billetter via linket:

https://fb.me/e/3e769OcXI