Støt op om Vitten Borgerforening og Forsamlingshus

jul 28, 2021 | Forside-nyheder

Det seneste år har været helt ud over det sædvanlige. Vi har ikke kunnet arrangere fællesspisninger, fastelavn, Luciaoptog og sankthans, som vi plejer. Men nu ser vi frem til, at vi forhåbentlig kan få stablet masser af spændende tiltag på benene for alle os, der bor i Vitten. Corona eller ej, vi bruger tid og […]

Det seneste år har været helt ud over det sædvanlige. Vi har ikke kunnet arrangere fællesspisninger, fastelavn, Luciaoptog og sankthans, som vi plejer.

Men nu ser vi frem til, at vi forhåbentlig kan få stablet masser af spændende tiltag på benene for alle os, der bor i Vitten.

Corona eller ej, vi bruger tid og penge på at vedligeholde legepladsen, området omkring forsamlingshuset og boldbanen sammen med Hushjælpen og andre frivillige. Det er VBF, der vedligeholder hjemmesiden og bidrager til stort og småt i byen.

Derfor håber vi, at du igen vil være med til at støtte os økonomisk, så vi kan være et godt sted at bo med et samlingspunkt, der giver liv og aktivitet i vores by.

Når du køber et årligt medlemskab i VBF, får du:

  • Indflydelse på, hvad huset kan bruges til.
  • Information på mailliste et par dage før, det kommer på Facebook-gruppen og hjemmesiden.
  • Gratis mad til generalforsamlingen.

Når du er medlem af VBF, er du med i et fællesskab, der ønsker at skabe en levende by. 

Prisen for et medlemskab er 200 kroner. Medlemskabet er personligt, og vi håber, at alle over 18 år i husstanden har lyst til at melde sig ind.

Det er nemt at overføre pengene til vores konto i Sparekassen Kronjylland.

Regnr. 9326 konto 4920100056 eller via Mobile Pay på 27204

Husk at skrive din adresse i tekstfeltet.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen