Grøn gudstjeneste ved Dr. Dagmar Kilde

maj 11, 2021 | Forside-nyheder

Torsdag 27. maj kl. 19 er vi tilbage med “Grøn gudstjeneste” ved Dr. Dagmar Kilde med fællessang og forplejning i den nyudsprungne bøgeskov.Lions Club Dr. Dagmars Kilde står for grillpølse og øl, og kaffe og kage til rimelig pris. Hvis du kommer i bil kan du parkere på Klapskovvej mellem Vitten og Frijsenborgskoven. Hvis du kommer på […]

Torsdag 27. maj kl. 19 er vi tilbage med “Grøn gudstjeneste” ved Dr. Dagmar Kilde med fællessang og forplejning i den nyudsprungne bøgeskov.Lions Club Dr. Dagmars Kilde står for grillpølse og øl, og kaffe og kage til rimelig pris.

Hvis du kommer i bil kan du parkere på Klapskovvej mellem Vitten og Frijsenborgskoven. Hvis du kommer på cykel, kan du følge Linen gennem skov og dreje til højre ved Klapskovvej.

Vi ses i det grønne!