Fællessang udskudt til næste år

dec 6, 2020 | Forside-nyheder

Måske er du allerede begyndt at glæde dig til at synge julen ind i Vitten. Desværre kan vi ikke gøre, som vi plejer i år. Vores traditionsrige fællessang i kirken efterfulgt at hygge i forsamlingshuset med julemand og slikposer er udskudt til næste år.Det betyder dog ikke, at der ikke er noget at glæde sig […]

Måske er du allerede begyndt at glæde dig til at synge julen ind i Vitten. Desværre kan vi ikke gøre, som vi plejer i år. Vores traditionsrige fællessang i kirken efterfulgt at hygge i forsamlingshuset med julemand og slikposer er udskudt til næste år.
Det betyder dog ikke, at der ikke er noget at glæde sig til. Vi satser på, at alt ser bedre ud lige om lidt, så vi kan holde et brag af et fastelavnsarrangement den 14. februar.
Du hører mere, når vi nærmer os.

Med venlig hilsen

Vitten Borgerforening og Forsamlingshus