Skumringsgudstjeneste torsdag 27. februar kl 19

feb 25, 2020 | Uncategorized

Skumringen er den sidste tid på dagen – med tiltagende tusmørke fra solnedgang og frem til natten falder på. Skumringstimerne indbyder til ro og eftertanke, når sindet åbnes til refleksion over dagen og tiden, der er gået.  I skumringsgudstjenesterne vil vi i kirken for en stund trække os tilbage fra hverdagens pulserende liv for at restituere. Bønner, sang, musik, tekstlæsninger og […]

Skumringen er den sidste tid på dagen – med tiltagende tusmørke fra solnedgang og frem til natten falder på. Skumringstimerne indbyder til ro og eftertanke, når sindet åbnes til refleksion over dagen og tiden, der er gået. 

I skumringsgudstjenesterne vil vi i kirken for en stund trække os tilbage fra hverdagens pulserende liv for at restituere. Bønner, sang, musik, tekstlæsninger og en kort tale vil understøtte vores vej tilbage til en ny dag, hvor vi har fornyet fokus på det, som virkelig betyder noget i vores liv.

De enkelte skumringsgudstjenester tager udgangspunkt i et tema, der følger os på vej i gudstjenesten.

Torsdag d. 27februar kl. 19.00Skam

”Få mest muligt ud af din dag”I dag fylder vi os selv og hinanden med krav og forventninger til det perfekte liv. Og når vi ikke kan følge med, så skammer vi os og slår blikket ned. Vi skammer os – ikke over noget vi har gjort, men vi skammer os over hvem vi er overfor andre, for skam er en social følelse. Men hvad kan bryde skammens magt over os?