Kom til ølsmagning i Vitten Forsamlingshus med R2Brewery

mar 11, 2019 | Forside-nyheder, Uncategorized

Vi har i samarbejde med R2Brewery (tidligere Raasted Bryghus og Randers Bryghus) fået stablet en luksus ølsmagning på benene i Vitten Forsamlingshus Fredag 12 april kl. 18.30 R2Brewery har lovet os en særlig smagning til vores arrangement så glæd dig til en god oplevelse. Christine laver nogle lækre Tapas, så der er noget mad til […]

Vi har i samarbejde med R2Brewery (tidligere Raasted Bryghus og Randers Bryghus) fået stablet en luksus ølsmagning på benene i

Vitten Forsamlingshus Fredag 12 april kl. 18.30

R2Brewery har lovet os en særlig smagning til vores arrangement så glæd dig til en god oplevelse.

Christine laver nogle lækre Tapas, så der er noget mad til øllet. Det bliver afstemt efter devisen ikke for lidt, men heller ikke for meget… – der skal jo være plads til den gode øl. ?
De enkelte øl vil blive præsenteret, og der vil blive nørded med øllets forskellige kendetegn og processerne bag, hvor vi også kan stille spørgsmål og blive klogere på øl.
Udover maden vil smagningen også blive garneret med anekdoter og røverhistorier fra ”de varme lande”.

Pris for dette forhåbentligt hyggelige og lærerige arrangement er kr. 350,- for medlemmer af VBF og 395 for gæster og ikke medlemmer.

Der vil være mulighed for en fælles bestilling af R2Brewery’s øl på aftenen.

Læs mere om på deres hjemmeside: https://r2brewery.dk/om-r2brewery/

Tilmelding

Tilmelding til ølsmagning 12. april på mail til [email protected], senest 31. marts (min. 25 tilmeldinger for at vi gennemfører arrangementet)

Skål og med venlig hilsen
VBF – Vitten Borgerforening og Forsamlingshus
Pbv. Flemming