Rundvisning hos Frode Laursen

sep 17, 2012 | Artikler

Torsdag d. 11. oktober kl. 19.00 Mødested: Udenfor porten ved Frode Laursen Anders Balle og Ole Munk fra Frode Laursen vil vise os rundt på virksomheden og fortælle undervejs. Efter rundvisningen går vi over i forsamlingshuset, hvor der vil blive fremvist billeder og fortalt om vrksomheden Frode Laursen, mens vi får kaffe og kage til. […]

Torsdag d. 11. oktober kl. 19.00
Mødested: Udenfor porten ved Frode Laursen
Anders Balle og Ole Munk fra Frode Laursen vil vise os rundt på virksomheden og fortælle undervejs. Efter rundvisningen går vi over i forsamlingshuset, hvor der vil blive fremvist billeder og fortalt om vrksomheden Frode Laursen, mens vi får kaffe og kage til.
Arrangementet afholdes af forsamlingshusets fundraisingsgruppe og er en del af “-kend din by temaet”, hvor vi har fokus på Vitten og omegn – før og nu.
Prisen for rundvisning med efterfølgende kaffe/the/kagebord er 50 kr. pr. person, som går til Projekt forsamlingshus. Der kan også købes sodavand/øl.
Tilmelding til Kim H. Christensen tlf.29891697 eller på mail: [email protected]
Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 4. okt.