Grøn gudstjeneste ved Dr. Dagmars kilde

maj 23, 2012 | Artikler

Udendørs aftengudstjeneste og ønskekoncert (torsdag d. 31. maj 2012) ved Dronning Dagmars Kilde i Frijsenborgskoven ved Klapskovvej (mellem Tinning og Vitten). Der er gratis bus fra Sognegården, Ådalsvej 10, kl. 18.30 og tilbage igen kl. 21. Ingen tilmelding. Mød bare op. Hinnerupkoret og sognepræst Kjeld B. Nielsen. Se programmet … Program: kl. 18.00 Grillen er […]
Udendørs aftengudstjeneste og ønskekoncert (torsdag d. 31. maj 2012) ved Dronning Dagmars Kilde i Frijsenborgskoven ved Klapskovvej (mellem Tinning og Vitten). Der er gratis bus fra Sognegården, Ådalsvej 10, kl. 18.30 og tilbage igen kl. 21. Ingen tilmelding. Mød bare op. Hinnerupkoret og sognepræst Kjeld B. Nielsen. Se programmet …

Program:

kl. 18.00 Grillen er klar til medbragte pølser, eller til pølser, som man kan købe.

kl. 19.00 Grøn gudstjeneste

kl. 19.30 Salg af kaffe og kage ved Lions Club Dronning Dagmars Kilde

kl. 19.45 Grøn ønskekoncert ved Hinnerupkoret

Hinnerupkoret har forberedt nogle forårssange, men vi tager højskolesangbogen med, så alle kan foreslå sange til fællessang.