Vitten spillemænd

feb 4, 2010 | Artikler

Om Vitten Spillemændene. Vitten Spillemændene har til huse i Brogården i Hinnerup og spiller hver onsdag aften.  Har du et instrument som du er nogenlunde dus med, er du velkommen til at komme og spille med. Vi er p.t. 12 spillemænd. Alle der spiller er amatører med mange års erfaring og et vældigt godt sammenspil […]

Om Vitten Spillemændene.

Vitten Spillemændene har til huse i Brogården i Hinnerup og spiller hver onsdag aften. 

Har du et instrument som du er nogenlunde dus med, er du velkommen til at komme og spille med.

Vi er p.t. 12 spillemænd. Alle der spiller er amatører med mange års erfaring og et vældigt godt sammenspil og social harmoni. Orkesteret består af Harmonikaer,  basguitar, tromme og sav. Repertoiret spænder vidt. Alt fra gamle som nye folkekære melodier, viser, wienermusik, folkedansemusik, norsk og svensk folkemusik, dansemusik, swing m.m. Vi har sågar selvkomponeret musik fra vores egne spillemænd. Her kan nævnes Kristian Ulrichsen og Frede Jensen.  En gang imellem spiller vi også ude til arrangementer m.m.  

Vitten Spillemændene blev stiftet i 1976 af Kristian Ulrichsen, Alex Nielsen og Niels Jørgen Kjørkebye. Hurtigt efter kom Hugo Bjergfeldt.

Først i 80’erne var Vitten Spillemændene et helt lille orkester bestående af 7 harmonikaer, sav, trompet, klarinet og trommer. Medlemmerne var Alex Nielsen, Niels Jørgen Kjørkebye, Kiristian Ulrichsen, Frede K. Jensen, Preben Sørensen, Orla Mortensen, Johannes Klitte og John Nielsen.

Sammenholdet er unikt, og hver onsdag møder så at sige alle op i Brogården i Hinnerup til en hyggelig spilleaften med kaffe, brød, vittigheder og frem for alt et godt sammenspil.

Hen ad vejen har Vitten Spillemændene også været i medierne. Dette gælder både aviser, radio og fjernsyn. Her henvises til ovenstående link live musik og billeder.