Fællesspisning

feb 4, 2010 | Artikler

Det er blevet en fast tradition at afholde fællesspisninger i Vitten forsamlingshus. Traditionen bliver holdt oppe af Hushjælpen, Christines køkken og folks velvillighed til at give et nap med ved borddækning og oprydning. Der er mange der deltager og det er en rigtig god mulighed for at se dine medborgere og naboer. Fællesspisningerne starter kl. […]

Det er blevet en fast tradition at afholde fællesspisninger i Vitten forsamlingshus. Traditionen bliver holdt oppe af Hushjælpen, Christines køkken og folks velvillighed til at give et nap med ved borddækning og oprydning. Der er mange der deltager og det er en rigtig god mulighed for at se dine medborgere og naboer.

Fællesspisningerne starter kl. 17.30 med spændende mad og slutter med en kop kaffe.

Tilmelding til fællesspisning kan ske på [email protected] eller til Christine på 22 57 32 38.

 
Kommende fællesspisninger:
 

 

Se venligst forsamlingshusets hjemmeside: vittenforsamlingshus.dk