Vitten Borger- og Idrætsforening

jan 26, 2010 | Artikler

Vitten Borger og Idrætsforening (VBI) er en forening, der arrangerer fester. Det er os, der sørger for sommerfest, høstfest, vinterfest eller hvad, der lige er stemning for. Vi arrangerer desuden fællesspisninger med jævnt 60-70 deltagere. VBI er samtidig byens talerør til kommunen og andre med hensyn til lokalplaner og trafikforhold. VBI har ansvaret for legepladsen bag forsamlingshuset. […]

Vitten Borger og Idrætsforening (VBI) er en forening, der arrangerer fester. Det er os, der sørger for sommerfest, høstfest, vinterfest eller hvad, der lige er stemning for. Vi arrangerer desuden fællesspisninger med jævnt 60-70 deltagere.

VBI er samtidig byens talerør til kommunen og andre med hensyn til lokalplaner og trafikforhold.

VBI har ansvaret for legepladsen bag forsamlingshuset. Jævnligt holder vi arbejdsdage i samarbejde med forsamlingshusbestyrelsen, hvor alle kan deltage og hjælpe til med at vedligeholde huset og legepladsen. 

Foreningen har et aktivt gymnastikhold for kvinder samt et herrefodboldhold i sommerhalvåret. Læs mere om dette under deres eget faneblad under arrangementer.

Bestyrelsen modtager gerne idéer og forslag til forbedringer af hjemmesiden, forslag til aktiviteter, frivillig arbejdskraft til at give et nap med og andet på følgende mail:

[email protected]

Er du ikke med på Vitten-borgernes mailingliste, så bliv det ved at sende en mail til [email protected].