Vandværket

jan 26, 2010 | Artikler

Velkommen til Vitten Vandværk A.m.b.a.‘s sider. Vandværket leverer ca. 23.000 m3 vand om året til 119 forbrugere i Vitten-området. Vandet hentes fra 1 boring i en dybde på ca. 64 meter. Vandet behandles på vandværket, hvor jern og mangan fjernes ved iltning og efterfølgende filtrering i lukkede sandfiltre. Et konstant vedligeholdelses program og overvågning af […]

Velkommen til Vitten Vandværk A.m.b.a.‘s sider.

Vandværket leverer ca. 23.000 m3 vand om året til 119 forbrugere i Vitten-området.

Vandet hentes fra 1 boring i en dybde på ca. 64 meter. Vandet behandles på vandværket, hvor jern og mangan fjernes ved iltning og efterfølgende filtrering i lukkede sandfiltre. Et konstant vedligeholdelses program og overvågning af vandværk og ledningsnet sikrer en stabil vandforsyning.

Hårdhedsgraden for vandet er målt til 13,4 grader dH (tyske grader hårdhed), hvilket betyder middelhårdt vand.

Her kan du se hvem bestyrelsen består af, holde dig opdateret omkring nyheder, læse vedtægterne, se takstbladet, se billeder og sidst men ikke mindst se de aktuelle vandprøver der er taget. Søger du vandspareråd, er du også kommet til rettet sted.

Obs. vi aflæser vandmålere automatisk hvert år den 29. december.

Du er velkommen til at kontakte vandværket ved spørgsmål på følgende adresse: [email protected]

vandvaerk01

Kontaktoplysninger
Vitten Vandværk
c/o Klaus H. Pedersen
Krogsvej 27, Vitten
8382 Hinnerup
CVR-nummer: 33039158
Tlf. 86910181
Email: [email protected]

 

Nyttige links
Besøg også Vandrådet i favrskov.dk og Foreningen af Vandværker i Danmark